Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Happy Gilmore Adam Sandler Netflix Instagram

Adam Sandler är tillbaka med ”Happy Gilmore” på Netflix

Premiären äger rum den 1 maj

Adam Sandler återvänder som Happy Gilmore i en ny film som kommer att släppas på Netflix den 1 maj. Filmen heter "Happy Gilmore Returns" och kommer att följa Gilmore när han försöker återuppliva sin golfkarriär.

Sandler bekräftade nyheten på sitt Instagram-konto

Sandler bekräftade nyheten på sitt Instagram-konto och delade en bild av sig själv i karaktär som Gilmore. Bilden har fått över 1 miljon likes och många fans uttrycker sin spänning över den nya filmen.

"Happy Gilmore" var en stor succé när den släpptes 1996. Filmen spelade in över 40 miljoner dollar på biograferna och har sedan dess blivit en kultklassiker. Sandler har återvänt till rollen som Gilmore i flera filmer, inklusive "Happy Gilmore: The Sequel" (2006) och "Happy Gilmore: The Threequel" (2014).

Det är inte klart vad handlingen i "Happy Gilmore Returns" kommer att vara, men Sandler har sagt att filmen kommer att bli en "rolig och hjärtlig" historia. Filmen kommer att regisseras av Dennis Dugan, som också regisserade de två första "Happy Gilmore"-filmerna.

Sandler har haft en lång och framgångsrik karriär i Hollywood. Han har medverkat i över 100 filmer, inklusive "Saturday Night Live", "Billy Madison" och "The Wedding Singer". Sandler är också en framgångsrik komiker och har haft flera turnéer runt om i världen.

"Happy Gilmore Returns" kommer säkert att bli en stor succé för Netflix. Filmen har en stark skådespelare och ett bevisat koncept. Fans av de tidigare "Happy Gilmore"-filmerna kommer att älska att se Sandler återvända till rollen, och nya fans kommer att upptäcka den enastående komedi som "Happy Gilmore"-serien har att erbjuda.


Comments